Prieinama: Sandėlyje

Maistas Saugus Desikantas 4pcs Automobilių oro Sausintuvai Džiovinimo Stick Valomos Maisto Diatomėjomis Džiovinimo Strypų Maisto Drėgmės Amortizatoriai Daugkartinio naudojimo

(0 Klientų Atsiliepimai)

€1.31 - €2.10

Prekės kodas: s7011

Kategorijos: Namai Ir Sodas

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Aprašymas:

Mūsų džiovinimo agentas yra nėra kobalto chloridas, kurie yra kenksmingi sveikatai ir aplinkai.Ji gali užtikrinti maisto saugumą, užkertant kelią kvapas.Jame taip pat patogu laikyti ir naudoti, nes jis yra uždaroma maišelį ir gali būti dedamas bet kokioje taroje.Taip pat galite naudoti jį kaip automobilių desikantas, kad išlaikyti jūsų transporto priemonės sausi ir švieži.

Savybės:

Produkto pavadinimas: šunų maisto desikantas

Gaminio medžiaga: diatomitas

Gaminio dydis: katė juostelės: 2*6cm/0.7*2.3 stačiakampis: 1.5*5.7 cm/0.59*2.2

Gaminio spalva: atsitiktinis

Skelbimas:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Pakavimo Sąrašas:

drėgmės amortizatoriai maisto*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sugeria iki 40% savo svorio vandenyje: išlaikyti jūsų augintinio maisto sauso, šio ėdalo desikantas, taip pat apsaugo nuo augimo kenksmingų pelėsių, kurie gali sugadinti jūsų augintiniui maisto ir pakenkti jūsų augintinio sveikatą.

2.Saugos Silikono: Laikyti savo augintinio maistą šviežią ir sausas su mūsų patvarus ir gyvūnų-draugiškas desikantas paketus.Pagamintas iš aukštos kokybės silikono, jie atitinka taisyklių dėl sauso maisto produktai ir sudėtyje nėra kobalto chlorido.

3.Maisto sausumas ir saugos: Laikyti savo augintinio maisto sausas ir saugus su mūsų augintinių maisto desikantas.Mūsų desikantas, gali sugerti drėgmės perteklių ir išvengti maisto tvaikas.Tokiu būdu, jūs galite pratęsti maisto produktų galiojimo laiką ir užtikrinti maisto saugos jūsų augintiniai.

4.Patogus laikymas: Mūsų augintinių maisto desikantas yra paprasta naudoti ir lengva saugoti.Jums tereikia įdėti jį į naminių gyvūnėlių maisto konteineryje ir ji sugers drėgmę ir išlaikyti maistą šviežią.Taip pat galite valyti ir pakartotinai jį daug kartų.

5.Už dirbtiniais odos gaminiai: Tai desikantas, padidina skonio ir crispiness savo augintinio užkandis užšaldyti džiovintų maisto sumažinant drėgmės.Jis gali taip pat sutaupyti jūsų batų, automobilių, arba dirbtiniais odos gaminius nuo drėgmės, ir kvapas.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama