Prieinama: Sandėlyje

Dušo Galvos Laikiklio Stipriais Klijais, Reguliuojamas Rankinės Dušo Lazdele Turėtojas, Nr. Gręžimo Tvirtinimo Prie Sienos Atrama

(0 Klientų Atsiliepimai)

€0.54 - €1.14

Prekės kodas: s7312

Kategorijos: Namo Saugojimo Ir Organizacijos

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

GALINGAS KLIJAI - Ne gręžti skyles reikia, jokios žalos jūsų sienos.Greitas ir paprastas montavimas.Stiprus adhesiveness ir vandeniui, pašalinti lengvai ir jokių pėdsakų paliko.

AUKŠTOS KOKYBĖS MATERAIL - Dušo galva, laikiklis pagamintas iš plastiko ABS; ABS Plastiko medžiagos yra patvarus, ne rūdžių ir nėra lengva išeiti, ilgai naudoti.

LENGVA ĮDIEGTI - visas procesas gali baigti per kelias sekundes.Ne,gręžimo, Švaraus paviršiaus ir ar laikyti sausas prieš klijuojant ant, nuplėškite dangtelį atgal, klijuoti jį į paviršių, ir stumti sunku pašalinti orą.Siūloma laukti 24 valandas, kad ji taptų stabili ir patikima.

REGULIUOJAMAS DIZAINAS - Pasukama suprojektuoti taip, kad patogu reguliuoti kampą, dušo galvutė, 45° reguliuojamas dušo galvutės laikiklis gali nurodyti vandens purškimo padėtis norite.

PARAIŠKA - Naudoti aukščiausios kokybės klijais, darbai ant įvairių paviršių.Be plokščio, lygaus paviršiaus, pvz., metalo, keraminių plytelių, stiklo, sienų, nepilnametis ir pan.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama