Prieinama: Sandėlyje

Palankios Kainos techninės Priežiūros Nemokamai 14,4 v 6.5 ah Ni-mh "Prius" 2 "Prius" Akumuliatorius 3 Gen Hibridinių Automobilių Baterijos

(0 Klientų Atsiliepimai)

€13 234.70

Prekės kodas: s7497

Specifikacijos

  • Sertifikatas: ISO9001
  • CC: 30A
  • Kilmės Vieta: Kinija, Kinija
  • OE NE.: hibridinių automobilių baterijos
  • Sudaro Tipas: PVC Pakuotė Elektros laidus Elementų
  • prek.kod: 1 Set
  • Svoris: 35KG
  • Produkto pavadinimas: 3rd Gen .. Prius " (2010-2014 M.) Hibridinis Automobilis Baterija
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pakuotė: Neįvykdyti eksporto pakavimo
  • Metų: 2011-2014 m., 2010-2013 m.
  • Modelis: "Prius"
  • Įtampa: 14.4v
  • Automobilio Markė: 3rd Gen .. Prius " (2010-2014 m.)
  • Talpa: 6500mah
  • Automobilių Įmontuoti: "Toyota"
  • Savybės: Didelės Galios Tankus
  • Privalumas: Ilgas Tarnavimo Laikas
  • Prekės Pavadinimas: YABO
  • Modelio Numeris: F2
  • Garantija: 3 Metai
  • OEM: Parama
  • Baterijos Tipas: NI-MH Baterijos

Produktų Aprašymas Produkto Pavadinimas 3rd Gen .. Prius " (2010-2014 M.) Hibridinio Automobilio Akumuliatorių, kurį Sudaro Tipas PVC Pakuotėje Elektros laidus Elementų Technologijų Kriterijus IEC60086, 2006/66/EB

Sertifikavimo ISO9001:2000; ISO 14001; OHSA18001 CE/ROHS

Funkcija Didelės Galios Tankus Pakuotės Neįvykdyti eksporto pakavimo

Privalumai

1. Mūsų hibridinis akumuliatorius yra pagamintas iš srutų gamybos vieneto ląstelių. 2. Gamybos naudojant importuotas automatizuotos gamybos linijos.Visas procesas. 3. Naudoja internete automatinė stebėjimo sistema, kokybės kontrolei užtikrinti. 4. Nuoseklumas vieno langelio ir pagerinti paslaugų baterijos modulis.7.2 v 6500mah/14.4 v 6500mah/ 19.2 v 6.5 Ah Ni-Mh aukštos capcity toyota/Honda/už "Lexus" /už Highlander.Automobilių Akumuliatorių Insight/piliečių/už Accord/ Fit/už "Prius" /už Camry/už "Lexus" /už Highlander Informacijos Vaizdai Pagirti Rekomenduojame Gaminių Įmonės informacija Shenzhen Yabopower Technology Co., Ltd.Remiantis gilus supratimas energijos panaudojimas, Shenzhen Yabopower Technology Co., Ltd., kurie buvo rasti 2012 m. yra įsipareigojusi teikti sprendimus, aukštos kokybės, efektyvus, ekologiškas ir saugus nešiojamasis maitinimo šaltinis su mūsų kasdienį šiuolaikinio gyvenimo!Šiuo metu čia dirba apie 2500 žmonių ir plotas yra apie 40 000. Galime pagaminti įvairių standartinių NI-MH.Be to, mes galime vystyti ir gaminti NI-MH pack pagal specialius pageidavimus iš savo klientų.Mes palaikome visus klientų poreikius, kurių dideli gamybos pajėgumai iki 600000pcs per dieną.Pasiekti naują padėtį, baterijų pramonėje, ir klientų diversifikuoti poreikius visame pasaulyje, mūsų bendrovė investavo ir pradėjo 2013 m. skirta pastato visa gamybos grandinė iš pažangių energystorage medžiagos,pažangios baterijų ir auto maitinimo baterijos energijos paketą hibridinių elektrinių transporto priemonių pavaros sistemos ir akumuliatorių perdirbimo sistema,visiškai intelektinės nuosavybės rightsNow,produktai buvo pristatyti highend tiekimo grandinės sistemų sėkmingai,pavyzdžiui, "Toyota" ir "Honda", todėl visiškai susijungiančių į tarptautinę highend pramonės ir platinimo.Amatų Privalumas 1. Pagaminta importuota automatizuotos gamybos linijos. 2.Aukšto lygio technologijos: Nuo srutų gamybos padalinys elementų gamybos technologiją su pasaulio klasės pilnai automatizuota gamybos įranga, siekiant užtikrinti stabilumą ir nuoseklumą baterija kokybės. 3. Galia veiklos privalumai: didele sparta / didelės galios charakteristikos, didžiausia biudžeto įvykdymo patvirtinimo norma baterija gali pasiekti 30C, o didžiausia mokesčio tarifas gali siekti 20C. 4. Ilgas tarnavimo laikas:produktas gali būti naudojamas hibridinių transporto priemonių, daugiau nei aštuonis metus. 5. Aukštos sauga: Brandžios technologijos, praėjus daugiau nei 20 metų programą, nėra gaisro ir sprogimo avariją, kuri buvo išsamiai patikrinti rinkoje.Sertifikatai Pakuotės Ir Transportavimas 1. Visi mūsų pakuotės yra išbandytas, puikios eksporto pakuotės.

2. Pridėti putos pakuotėje, kad produktas būtų apsaugoti produktą nuo nuspaudžiant ir susidūrimo transportavimo metu.

3. Gavęs prekes, prašome susisiekti su mūsų po pardavimo Tina laiku nustatyti, ar prekės yra puikus.

4. Pagal jūsų poreikį, galime parinkti tinkamiausią pakavimo metodas ir transportavimo metodas.Mes turime labai gerą komandą, oro, jūros, žemės ir skubus pristatymas " komanda.DUK 1.Kaip aš galiu gauti kainą? -Mes paprastai pasiūlymą per 24 valandas po to, kai mes gauti savo užklausos(Išskyrus savaitgalį ir švenčių dienas).Jei esate labai skubiai gauti kainą, rašykite mums arba susisiekite su mumis kitų būdų, kad galėtume pasiūlyti jums citata.

2. Galiu pirkti mėginių užsakymus? -Taip.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

3.Kas yra jūsų vadovauti laiką? -Ji priklauso nuo užsakymo kiekio ir sezonas jums pateikti užsakymo.Paprastai mes galime išsiųsti per 3-15 dienų mažą kiekį,ir apie 30 dienų, didelis kiekis.

4.Kokia jūsų mokėjimo terminas? -T/T", "Western Union", "MoneyGram", ir "Paypal".Tai nėra apyvartiniai.

5.Kas yra laivybos metodą? -Ji galėtų būti gabenami jūra,oru ar express(EMS,UPS,DHL,TNT, "FEDEX" ir ect).Prašome patvirtinkite su mumis prieš užsakymus.

6.Kaip padaryti, kad mūsų verslo ir ilgalaikius gerus santykius? -a.Mes nuolat geros kokybės ir konkurencinga kaina, siekiant užtikrinti, kad mūsų klientai naudos ; -b.Mes gerbiame kiekvieną klientą, kaip mūsų draugas ir mes nuoširdžiai daryti verslą ir susidraugauti su jais, nesvarbu, kur jie yra kilę.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama