Prieinama: Sandėlyje

Balzamas Stick Sausai Odai Kofeino Drėkina Esmė Stick Odos Gaivus Drėkinantis Balzamas Stick Raminantis Paakių Balzamas Multi Balzamas

(0 Klientų Atsiliepimai)

€7.81 - €15.63

Prekės kodas: s7512

Kategorijos: Grožis Ir Sveikata

Žymos:

Specifikacijos

  • Naudoti: T Zona
  • Prekės Pavadinimas: LANBENA
  • Šalis/Regionas Gamyba: Kinija
  • Funkcija: Gylis Papildymo
  • Elemento Tipas: Gydymo Ir Kaukė
  • Tipas: Suvynioti Kaukė
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Vienetų skaičius: COMBO
  • Formulės: Putų
  • Lytis: Moteris

Šis veido balzamas stick drėkintuvai yra būtina turėti savo odos priežiūros rutiną.Tai padeda stangrina odą ir pašalinti paburkimą su natūralių ingredientų.Jis yra lengvai taikomas ir sugeria, palieka jūsų odą sklandžiai ir hidratuoti.Esmė stick konstrukcija leidžia jį patogu naudoti ant veido ir kaklo, bet kada, bet kur.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Kofeinas Stangrina Esmė Stick

Grynasis kiekis: 34g

Gaminio dydis: (vidut.)4*4*7cm/1.57*1.57*2.76 colių

Veiksmingumas: Drėkina, maitina, giliai valanti, ramina odą, minkština odą

Savybės: Skiesti giliomis iškirptėmis, maitina odą, šviesina odos toną, liftas ir formos įmonė Pakavimo Sąrašas:

1*balzamas stick

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.[ Natūralių Komponentų ] Šis veido balzamas lazda turi varškė tekstūra, kuri slysta sklandžiai, dėl savo veidą, ir padeda sugriežtinti ir pakelti savo odos.Su natūralių sudedamųjų dalių, jis yra švelnus ir ne-dirgina visiems odos tipams.Galite būti tikri, naudojant saugią formulė, kuri maitina jūsų odą.

2.[ Maitina Funkcija ] Šis veido balzamas stick yra patogus būdas drėkina odą ir mažina paburkimą.Jis atgaivina pavargusiai odai po ilgos nakties ir didina jos elastingumą ir švytėjimą.

3.[ Lengva Dirbti su ] Šis veido balzamas stick yra daugiau nei tiesiog drėkintuvai.Jame yra natūralių ingredientų, kurie gaivina ir apsaugo jūsų odą.Nesvarbu, ar jūs turite sausa, riebi, ar jautrią odą, šis produktas tiktų jūsų poreikius.Visi jūs turite padaryti, yra sudrėkinti savo veidą su miltelių, sūkurinė teisę sumą pasta, ir taikyti jį į savo odos.

4.[ Lengvai Balansinė ] Šis veido balzamas stick funkcijos esmė stick dizainas, kuris padeda atkurti odos .Jis yra lengvas ir kompaktiškas, kad lengvai telpa į jūsų krepšyje ar kišenėje.Jūs galite taikyti jį bet kuriuo metu ir bet kur, nesvarbu, ar esate namuose ar .

5.[ Ideali dovana Draugams ] Mėgautis malonią odos priežiūros patirties su šia veido balzamas klijuoti, kad yra lengvas kavos aromatas.Jis idealiai tinka moterų ir mergaičių, kurie norite atnaujinti ir sklandžiai odą ant veido ir kaklo.Nes jis yra kompaktiškas ir lengvas nešioti, jums gali duoti-tai nuostabi dovana jūsų draugams, kuriems reikia kai gaiviųjų gėrimų.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama