Prieinama: Sandėlyje

Derva Kaukolė Žvakidės Dervos Skeletas Žvakidės Ornamentais Dekoruotais Dervos Kaukolė Žvakių Laikiklis Helovinas Dekoro Pietų Stalo

(0 Klientų Atsiliepimai)

€110.84 - €221.67

Prekės kodas: s7537

Kategorijos: Namai Ir Sodas

Žymos:

Specifikacijos

  • Medžiaga: Derva
  • Elektroninis: No
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Helovinas Kaukolė Žvakidė
  • Proga: Helovinas

Mūsų Dervos Kaukolė Žvakidės bus įtraukti baisu prisiliesti prie jūsų namų dekoro.Šias žvakidės galite turėti mažus failus, arba būti naudojama kaip dekoro a haunted house, nes jie yra pagaminti iš perdirbamų medžiagų.Idealiai tinka baisu atmosferos kūrimas ir festivaliuose.Bet Helovinas entuziastas, būtina turėti!

Specifikacija:

Medžiaga: Derva

Svoris: 350g

Matmenys: (vidut.) 16*12.2*11.7 cm/6.3*4.8*4.61 cm

Pakavimo Sąrašas:

1* Kaukolė Žvakė Holde

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lentelės Viršuje Apdovanojimai: Bet kokia proga, kad ragina liesti siaubo būtų pelnas iš šio kaukolė žvakių laikiklis, kaip papuošimas.Ant stalo ar kito lygaus paviršiaus, ji yra paprasta nustatyti.Ji suteiks jūsų namo šiek simbolių ir įdomus.

2.Veikia Lengvai Pridėti baisu prisiliesti prie jūsų namų dekoro su mūsų Kaukolė Žvakių Laikiklis.Savininkas funkcijos 3 kaukoles ir ranka ant galvos, kaip papuošimas.Padėkite jį ant stalo ir kaip žvakidę apdaila arba naudoti jį padidinti atmosfera haunted house.

3.Nėra Lengva Pertrauka: Mūsų Kaukolė Žvakių Laikiklis yra pagamintas iš daugkartinio naudojimo derva medžiaga, užtikrinanti tvarų ir stilingas pasirinkimas namų dekoro ar laikymo.Su savo patvarus ir tvirtas statybos, jūs galite mėgautis ilgalaikį naudojimą ilgus metus.

4.Didžioji Naudojimas: Ne tik žvakių laikiklis, šis kaukolės formos aksesuaras yra puikus laikyti mažus failus ir niekučių ant jūsų stalo.Mėgaukitės savo klaikus estetinės, kaip dekoratyvinis akcentas arba pridėti liesti savo žvakių vietos.

5.Puiki Dovana: Ar norite nustebinti savo šeimos narių, kolegų ar draugų, tai kaukolė žvakių laikiklis yra gera dovana festivaliuose.Jis gali kurti baisu atmosferą Helovinas arba jaukią atmosferą Kalėdų.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama