Prieinama: Sandėlyje

Kalbos Vertėjas, Ausinių Internete Parama 144 Kalbų Vertimo Muzikos Ir Skambinimas 3-In-1 Bevielis Vertėjas Prietaisas

(0 Klientų Atsiliepimai)

€65.85 - €109.75

Prekės kodas: s77730

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: SODIAL

Kalbos vertėjas, ausinių supranta, dvipusis realaus laiko vertimo 144 kalbų ir palaiko neprisijungęs vertimo tikslumu norma 98 procentų.

Saugus-fit ergonomiškas dizainas ir sweatproof: kalbos vertėjas, ausinių stora, sėdėti ausis priimti, ergonomiškas dizainas, siūlanti saugų tinka visą dieną nešioti.Kompaktiškas ir lengvas magnetinio apmokestinimo atveju tik jums atlikti belaidžių ausinių aplink.anguages

Su įspūdingas baterijos veikimo laikas iki 15 valandų, kai naudojama su įkrovimo atveju, šių ausinių užtikrinti nepertraukiamą naudoti ilgesnį laiką.Be to, jie gali tęstis iki 5 valandų nepertraukiamo vertimo, todėl jie puikiai tinka ilgas keliones arba ilgą laiką naudoti.

Patirtis ultimate patogumui su ausinių - jie ne tik siūlo besiūlių vertimo paslaugas, bet jie taip pat funkcija kaip universalus prietaisas, skirtas telefonu ir muzikos klausymosi.

Su penkių skirtingų vertimo režimai, įskaitant ryšį Režimu, Garsiakalbio Režimą, Laisvo pokalbio režimas, Offline mode, ir Foto vertimas, šių ausinių patenkinti visus savo bendravimo poreikius.Verslo susitikimai kasdieniai pokalbiai, Ausinių pagalvėlės užtikrinti aiškią ir veiksmingą komunikaciją, užtikrinti, kad jūs niekada praleidote įveikti.

Spalva:Balta

Medžiaga:Plastikas

Pakuotės Turinys:

2 * Vertėjas Ausinių

1 * įkrovimo dėžutę

1 * naudojimo instrukcija lietuvių kalba

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama