Prieinama: Sandėlyje

120 colių Matt White Kino Ekrane Variklio Grindų Auga projektoriaus ekranas 4K namų kino sistemos, sistema, projektorius

(0 Klientų Atsiliepimai)

€960.11 - €1 454.71

Prekės kodas: s83126

Kategorijos: Namų Garso Ir Vaizdo Įrašai

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: grindų auga projekcijos ekranai
  • Medžiaga: Matt White
  • Ekrano Tipas: Traukti Ekranas
  • Nešiojamieji: No
  • OEM/ODM: Pritarė
  • pritaikoma: Taip
  • Garantija: 1 Metų
  • Prašymas: Kino, mokymo įstaigos, konferencijų salės, namų kino sistemos ir kt.
  • Formatas: 16
  • Parama: 4K 3D HD UHD Pasiruošę
  • Prekės Pavadinimas: XSTROMSON
  • Projekcijos režimas: Priekinės Projekcijos
  • Dydis: 120 colių

Produktų Ekranas 120 colių Matt White Kino Ekrane Variklio Grindų Auga projektoriaus ekranas 4K namų kino sistemos, sistema, projektorius

Tai Motorizuotas Grindų Auga projektoriaus ekranas yra Aukščiausios kokybės ekrano medžiagos: matinė balta

Tai yra puikus rungtynės su standartiniais/Long Focus Projektoriaus.

Jei nesate tikras, ar ji tinka jūsų projektorius, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo padėti.

APŽVALGA

1. Produkto pavadinimas: 120 colių Matt White Kino Ekrane Variklio Grindų Auga projektoriaus ekranas 4K namų kino sistemos, sistema, projektorius,tokių kaip new Xiaomi Mijia 4K Lazeriu, VAVA 4K,fengmi,Wemax A300,ChiQ ChangHong,JMGO,Dangbei,XGIMI,Optoma 4K Lazeriu, LG 4K Lazerio ir HiSense modeliai ir t. t.

2. Tipo audinys: matte white with1.0 įgyti 156° žiūrėjimo kampas

3. PASIEKTI, ROHS, be formaldehido s & tolueno

4. Visiškai 4k UHD gabių, Aktyvių 3D suderinamą

Matmenys Matmenys Audinys

skrybėlių yra teatro matinis baltas ?Ekrano medžiagos privalumai: teatro matinis baltas naudoja aukštųjų technologijų minkšto PVC, kaip apatinis sluoksnis, ir paviršiaus yra subtilaus 4K optinis aukštos raiškos nano lygio balta danga; tamsoje aplinkai, ji gali visiškai atkurti pradinius spalvų sodrumas įvaizdžio, su didesnis aiškumas; Įgyti 1.0, pranašesnis už įprastą stiklo pluošto ir balto plastiko ekraną; spalva yra realus, natūralus ir minkštas, ryškumas geras, vaizdo kampas yra platus, drėgmei atsparus、miltligė įrodymas、lengva valyti、nuotraukų kokybė yra aiški ir stabili optinis našumas gali būti išlaikytas.Jis tinka bet projektorius.Tai tinkamiausias ekranas tamsioje aplinkoje.Siekiant išvengti šviesos dėžė, juodas minkštas PVC yra specialiai naudojama kaip apatinis sluoksnis iš ekrano.

Medžiagos struktūra, sudėtis: paviršiaus sluoksnis: 4K optinis aukštos raiškos nano balta danga/high-tech vaizdo šviesai paviršiaus sluoksnio dangos/dangos dalelių difuzijos sluoksnis/apatinis sluoksnis minkštojo PVC, juoda

Aplinkos šviesos atmesti kryptis:/

Patalpų šviesos ryškumas: tamsioje aplinkoje

Rekomenduojama projektorius: paprastas/short throw/long mesti projektorius

Rekomenduojama projektorius ANSI ryškumas:/

Pozicija projektorius: priekinės projekcijos

Spalva projekcija paviršiaus:balta

Spalva nugaros ekranas:juoda

Ar atgal ekranas yra skaidrus matinis

Būsto

Kietos aliuminio ir sunkiųjų aliuminio korpusą, yra atspari drėgmei baltos arba juodos spalvos danga.Būsto leidžia grindų ar stalo stovi, paslėpti spintoje arba sieninis montavimas.Juodos ir baltos atveju yra neprivaloma. (Juodas korpusas yra mūsų standartas)

Gaminio taikymo

Produkto pakuotės Atsiliepimus APIE LAIVYBOS

1. Prašome rašyti pilną vardą!Ypač Rusai ir Latvijoje.

2. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą, pašto kodą, telefono numeris yra 100% teisinga.

3. Kiekvienas elementas turi nekilnojamojo lauke paketą, mes stengiamės, kad pakuotėje gerai prevant sugadinimo pervežimo metu.

4. Mes paprastai pareiškia, žemos kainos, sąskaitos faktūros, siekiant padėti jums sumažinti mokesčio, tačiau pirkėjas neprivalo prisiimti atsakomybę už mokestį ar PVM, muito įkrauti jūsų šalyje.

5. Jei jūs turite bet kokius specialius paklausa apie custom sąskaitos faktūros vertė, ar jūsų šalyje užsakymą reikalavimas, prašome palikti kad mums žinutę.

6. Nes ji yra nemokama laivybos, mes pasirinkti pristatymo būdą pagal acutal situaciją.Prašome patvirtinkite, prieš perkant, su ačiū.

PO PARDAVIMO

1. Jei prekė yra su trūkumais, kai jis atvyks į jūsų apskritis, jūs turite 7 dienas nuo reikalavimo gavimo dienos pasikeisti į naują arba gauti kompensaciją, bet mes tiesiog mokėti vieną pusę laivybos krovinių iš Kinijos į jūsų šalį.Prieš išsiųsti jį atgal, pls leiskite mums žinoti, ne pirmas.Taip pat prašome pasiūlyti galiojantį dokumentą kokybės problema.

2. Jei jūs tikrai nepatinka produktą, kai jūs jį gauti, jūs galite siųsti jį atgal į mus su visos originalios pakuotės, ir mes tiesiog grąžinsime jums savikaina(atkreipkite dėmesį:ne, įskaitant krovinių).Jūs turite 3 dienas nuo gavimo dienos grąžinti.

3.Garantijos nėra, kai prekės yra sugadintos dėl netinkamo naudojimo.

APIE ATSILIEPIMĄ

Jei turite kitų klausimų, prašome susisiekti su mumis iš anksto, mes stengiamės padėti jums išspręsti ji ne pirmą kartą.

Taip pat, jei esate patenkinti produkto gavę ir patikrinti jį, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių atsiliepimus, kurie padės kiti žmonės žino produktas labiau.

Vertiname jūsų šiltus atsiliepimus ir palaikymą.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama