Prieinama: Sandėlyje

Kalnų Dviračių Tepalai Tepalas, Tepalo Wavebox Motorinių Stebulės Pavaros Guolių Grandinės Alyva, Kalnų Dviračiai, Motociklai, Transporto priemonės, 110g

(0 Klientų Atsiliepimai)

€6.02 - €15.05

Prekės kodas: s85724

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Tomas: Tepalas

Aprašymas:

Mūsų Dviračių Guolių Tepalas pagerina patvarumą savo dviratį su puikia ilgalaikio tepimo ir patobulintas atsparumas oksidacijai.Apsaugo nuo trinties ir dėvėjimosi, kad būtų užtikrintas sklandus ir be jokio vargo lauke, dviračių patirtį.Imti jį bet kur ir taikyti jį lengvai maksimalių rezultatų!

Specifikacija:

Pavadinimas: dviračių tepalas

Neto masė: 110g

Spalva: raudona

Produktų Sąrašas:

Dviračių tepalas*1 butelis

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patobulintas Dviratis Veiklos: Mūsų dviračių tepalas sumažina trintį ir kovoja rūdžių, dėl ko pagerėja važiavimo efektyvumą ir komfortą.Suformuluota taip, kad atitiktų specifinius poreikius, savo dviratį, tai užtikrina ilgaamžiškumą ir patvarumą.

2.Neperpučiamas Dviratį Tepalas: Patirtis optimalų veikimą ekstremaliomis sąlygomis, su puikiu ilgalaikio tepimo, prisotintas patobulintas oksidacijos atsparumas, ir weatherproofing.Temperatūra atspari formulė užtikrina neprilygstamą ilgaamžiškumą.

3.Universali Tepimo Sprendimas: Išlaikyti savo dviratį, svarbu komponentų viršuje būklės, su mūsų multi-purpose dviratį tepalu, kuris apsaugo nuo trinties ir nešioti ant grandinės, šarnyrai, stabdžių, guoliai, šakės, ir daugiau.

4.Didžiausias Perkeliamumo: Imtis savo dviračiu patirtį į kitą lygį, šis lengvai vežti dviratį tepalas.Ar dėl kalnų takas arba miesto kelių, mėgautis be jokio vargo dviračiais patirtimi su šia lengvas ir kompaktiškas sprendimas.

5.Universalus Transporto priemonės: Mūsų Dviračių Tepalas apsaugo nuo rūdžių dėl geresnių rezultatų.Puikiai tinka visų tipų dviračiai, motociklai, ir lauke, dviračių sportas, tai puikus dviračių kompanionas.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama