Prieinama: Sandėlyje

Originalus Modernizuotos Pagrindinės Vairo Stiebo ZERO 10X 8X 11X SPEEDUAL VDM KUGOO G1 Elektrinis Motoroleris, Vertikalus Strypas, Tiesiai Poliaus Vamzdžio

(1 Klientų Atsiliepimai)

€65.62 - €93.75

Prekės kodas: s8587

Kategorijos: Dviračių sportas

Žymos: tiesiai poliaus vamzdžio

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: nulis

PAGRINDINIAI KLAUSIMAI, PRIEŠ PERKANT

Dėl specialių atvejų rightnow, transportas galėtų būti atidėtas, ir

* Produkto Pavadinimas: Originalus Modernizuotos Pagrindinės Vairo Stiebo ZERO 10X 8X 11X VDM

Pagrindinė Medžiaga: Sparnas: Aliuminio Lydinys

Bendras Ilgis: 79cm(NULIS 8X), yra 76,5 cm(NULIS 10X), 68cm(NULIS 11X)

Kaklo Išorinis Skersmuo: 28.58 mm(NULIS 8X/ZERO 10X), 34mm(NULIS 11X)

Kaklo Ilgis: 34.65 mm(NULIS 8X), 28 mm(NULIS 10X), 36.84 mm(NULIS 11X)

*Rankinis Matavimas

* Šie stiebai yra originalios dalys, be žalingų 8X/10X/11X & SPEEDUAL Serija.Jie yra atnaujinama iš artimųjų 2020, mes integruota vairo stiebas su lankstymo lazdele į vieną polių padidinti jėgą, visi NULINIO 8X/10X/11X ir jų modelius, mes gaminamas nuo vidurio 2020 m. įrengti šie nauji stiebai.

* Senų modelių NULIO 8X/10X/11X gali padėti šie nauji stiebai per daug.

* Įrengimas ir patikslinti šį elementą reikia aukštos hands-on galimybė, I don ' t pateikti nuoroda/instrukcijos/rankinis vadovas, taip, įdiekite jį atidžiai, arba rasti profesionalus mechanikas, siekiant padėti jums.

* Mes ne pateikti atitinkamus varžtus/veržles ir įdiegti įrankiai.

* Įsitikinkite, kad visi varžtai yra sugriežtintos prieš savo žirgais.Aš primygtinai rekomenduojame jums dažų, kai kurių varžtų klijai ant varžtų sustiprinti sąnarius ir sumažinti vibraciją.Aš nenoriu suteikti varžtų klijai, jums reikia, kad pirkti šį iš kitų pardavėjų.

* Yra spalvų nuokrypis nuotraukų, nes skirtumas tarp kampu/ekrano įrengimai/fotoaparatai/programinės įrangos.Prašome įsitikinkite, kad žinote, ši spalva nuokrypis, ir jei jums pasakyti "man nepatinka ši spalva", arba "spalvų nėra, pavyzdžiui, "nuotraukos","Taip, aš turiu grąžinti ją", Atsiprašau, aš ne remti savo reikalavimą.

* Mes nuolat tobuliname mūsų produktus, ir mes turime daug įvairių tiekėjų pateikti dalių, todėl gal kai kurios smulkios detalės būtų šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos aprašymo puslapis, tai normalu, tai reiškia, kad gausite naujausias modelis, tai yra oficiali parduotuvė, pažadu pateikti naujausi patobulinti modeliai, tiesiog aprašymo puslapis nebuvo atnaujintas dar!

APIE LAIVYBOS IR MUITINĖS/TARIFAI/MOKESČIUS/PVM

* Kyla, yra specialios prekes, dydžiai yra per apribojimo Softimus.lt Standartinis Pristatymas.Mes turime juos pristatyti kai kurių specialių būdų.Paprastai, pirmą pažanga mes išsiųsime krovinių vežimo bendrovės sandėlio, Shenzhen, galite stebėti jį, tai maždaug 3-5 dienas.Antrasis pažanga sklypas yra vežamos oro/traukinio, jūs negalite stebėti jį iki muitinės klirensas yra baigtas, tai maždaug 10-15 dienų.Trečioji pažanga yra jūsų vietos kurjeris iš UPS/DHL/FedEX/Tiesioginės linijos ir kiti logictics bendrovių pristatyti siuntinį jūsų nurodytu adresu, galite stebėti jį, tai maždaug 3-5 dienas, prašome kantriai laukti.

* Jei esate ES / JK / Malaizija / Singapūras / Tailandas / Dubai / Korėja/ JAV / Kanada / Rusija/ Australija, jums nereikia mokėti muitų / tarifai / mokesčiai, mes išankstinis mokėjimas už jus, bet nuo ankstyvo 2020 m., kai Jungtinės amerikos valstijos ir Kanada būtų mokestis muitai tiesiogiai, kai perkate prekes iš Softimus.lt.Taigi, jei jūs esate iš tų valstybių, jums reikia turėti, kad.

* Išskyrus šalių ir regionų, jūs turite mokėti muitų/tarifai/mokesčiai patys, prašome įsitikinkite, kad turite galimybę užbaigti muitinės procedūras.Be to, aš nežinau konkrečių muitų tarifo standartą, jums reikia paklausti, muitinės agentūra savo šalyje.Ačiū už jūsų supratimą.

    Pirkėjas

    2023-09-06

    Vėlu, bet aš esu laimingas, ačiū💋🫶🏼

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama