Prieinama: Sandėlyje

Carplay Lauke Laidinio Belaidžio Black 2-in-1 "Toyota", "Mazda", "Nissan" Suzuki "Subaru" Citroen "Audi" Camry "Mercedes" Kia " Ford Opel

(0 Klientų Atsiliepimai)

€37.63

Prekės kodas: s86952

Kategorijos: Automobilių Elektronika

Žymos:

Specifikacijos

  • Prekės Pavadinimas: PolarLander
  • Elemento dydis: 3.2*6.5*13.2 cm
  • Įtampa: 12V
  • Elemento Tipas: Kabeliai, Adapteriai & Lizdai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Svoris: 50g

Juoda 2-in-1 Originalių Automobilių Laidinio Belaidžio Carplay Lauke Adapteris Wired "Android" Auto-Belaidžio "Android" Auto

Palaikomų telefonų modelius: iPhone su iOS8 arba didesnis Android versija 11 arba aukštesnė

Spalva: Juoda

Suderinami modeliai: Apie 96% originalios automobilių visame pasaulyje ateiti su laidinio Android auto funkcija, ir apie 95% originalios automobilių visame pasaulyje ateiti su laidinio CarPlay modeliai

【"Android" auto belaidžio ryšio adapteris】: naujausia belaidžio ryšio "Android" auto adapterio 2023 gali greitai konvertuoti laidinio Android auto prie belaidžių, su greitai ryšiai ir paramos 60 kadrų per sekundę.Automobilių klasės chip gavo AEC-Q100 sertifikavimo, greitai perdirbimo greičio ir suderinamumo, ir daugiau stabilus ryšys.Palaiko " Google Asistentas, GPS navigacija, muzika, programos, telefono skambučių, bei žinučių.

【Carplay Belaidžio ryšio Adapteris】: Prijungti belaidžio ryšio Carplay adapteris prie automobilio sumontuotos originalios laidinio Carplay konvertuoti laidinio belaidžio Carplay.Paramos funkcijų, tokių kaip balso atpažinimo, "Siri", GPS navigacija (realaus laiko navigacijos) ir kt.

【Lengva naudoti】: Įkiškite adapterį į USB jungtį, originalios automobilių, pora adapterį su "Bluetooth", ir mėgaukitės belaidžio carplay ar belaidžio Android auto.

【Sklandžiai ir kompaktiškas dizainas】: lengvas ir sklandus dizaino šis automobilis adapteris daro tai kompaktiškas ir lengvas nešioti, be užima per daug vietos automobilio viduje.

【Nr. delsą, greitesnį atsakymą】:5.0 WIFI, 4.8 Bluetooth, mažas energijos suvartojimas, low latency, anti-trukdžių, suteikti jums su daugiau kaip stabilus ir sklandus srautinių transliacijų patirtį.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama