Prieinama: Sandėlyje

Boho S Turėtojas Mažas, Rankų Darbo, Austas Macrame Bohemijos Saugojimo Krepšys Sulankstomas Boho Namų Dekoro, Miegamojo Kambarį " Office Nurser

(0 Klientų Atsiliepimai)

€11.40 - €18.10

Prekės kodas: s92798

Kategorijos: Gyvenamojo Kambario Baldai

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Mūsų lankstymo macrame boho stovas yra pagamintas iš aukštos kokybės medvilnės virvė ir medienos medžiaga, tinkamas namų puošybai, įdėti jį į kambarį, vonios kambario, miegamojo, vaikų kambario, prie parduotuvės s, knygų, laikraščių, laiškų ir dokumentų, ir kt.Matavimo tik 32cm(L) x 18cm(W) x 26cm(H), tai yra mažas ir mielas apdaila, kuri gali jums sutaupyti daug vietos.

Medžiaga: Medvilnė, medienos

Matmenys: Apytiksl. 33x18x26 cm / 12.99x7.09x10.24 colių

Spalva: Kaip paveikslėlyje

Pakavimo Sąrašas:

1 Sandėliavimo lentynos

Skelbimas:

Ne mažmeninės pakuotės.

Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 0-1cm klaida.Prieš priimant pasiūlymą, įsitikinkite, kad jūs don ' t mind.

Dėl skirtumų tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Subtilus Dekoras: Mažas boho stiliaus s lentynos turi rankomis austi papuošalai ant viršaus elegantišką išvaizdą.Mažas stendas gali būti padėtas šalia lovos miegamajame išlaikyti dalykų, jums reikia labiausiai į jį.

2.Erdvės taupymo: Su mūsų boho s turėtojas, interjero dekoravimas, jūs galite sutaupyti daug vietos laikyti daugiau daiktų, gyvenamasis kambarys, miegamasis, vonios kambarys, darželio ir pan.

3.Platus Panaudojimas: Dekoravimo šių cute boho stiliaus s kabyklos bet kurioje kambario jūsų namuose, kaip jums patinka.Tiesiog padėkite jį kėdės ar gale stalo ir saugoti savo mėgstamiausių knygų, laikraščių, arba s, šalikai, arba nieko, arba prieangis pašto, katalogus ir dokumentus, rankšluostį, ir tablet kūdikio knyga laikiklį.Taip pat naudoti gyvenamosiose patalpose, šeimyniniai kambariai, miegamieji, biuruose, vaikų darželiuose, ir daugiau.

4.Pirkimo Pastabos: Šis dydis mūsų bohemijos macrame lentynos yra 32cm(L) x 18cm(W) x 26cm(H), kuris yra ne tinka saugoti vinilo įrašus.Jei jūs neprieštaraujate, mūsų stovas yra geras pasirinkimas.

5.Paprasta Sąranka: Mūsų maži boho rack/organizatorius/leidiniai apima visus techninės įrangos ir montavimo nurodymų, jūs turite sekti instrukcijas, kad pašalintumėte visas raudonas apima, tada įsukite nėrinių juostos į skyles ir viskas

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama