Prieinama: Sandėlyje

MATRICOS Elementas S Music Streamer su USB DAC Roon Pasiruošę DLNA/UPnP Tinklo Player

(0 Klientų Atsiliepimai)

€1 653.23

Prekės kodas: s98847

Specifikacijos

  • Subalansuota Iš: No
  • Išorinė Atmintis: No
  • Korpuso Medžiaga: aliuminio
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Element S
  • Pakuotė: Taip
  • Matmenys (Pxhxd): 240*245*58mm
  • Prekės Pavadinimas: LXDAC, DAART
  • Garso Formato Palaikymas: Mp3

element S yra pirmasis muzikos atšaka nuo Matricos Garso sistema su USB DAC rezultatų.Jis lengvai leidžia srautinės garso funkcija jūsų esamą garso sistemą.element S turi turtingą skaitmeninis išėjimas uostus, ne tik USB jungtys, kurie yra tinkami įvairių pasenusi DACs.Ji yra nepakeičiama streaming audio atnaujinti prietaiso į jūsų sistemą, ir padeda jums priimti srautines garso pasaulį.

MA žaidėjas yra aukštos kokybės skaitmeninio garso sreaming garso atkūrimo kontrolės sistemą, kuri yra nepriklausomai sukurtas Matrica Garso savo muzikos atšakų.Su MA grotuvas, vartotojai gali kontroliuoti garso įrenginius į tinklą, per mobiliųjų įrenginių, tokių kaip išmanieji telefonai ir planšetiniai kompiuteriai, naršyti ir leisti muziką iš tinklo diskus ar USB saugojimo įrenginių.Be to, MA grotuvas turi integruotą transliacijos technologijos, tokios kaip Roon Pasiruošęs(Pagal sertifikavimo bandymui ), DLNA/UPnP Eterį 2, Spotify Prisijungti, potvynių ir ATOSLŪGIŲ Jungtis, todėl galėsite patirti aukštos raiškos streaming audio vietinio tinklo.

MA Remote App yra prieinama "iPhone", "iPad" ir "Android" telefonus.Per šią programą, jūs galite naršyti ir leisti muziką iš savo vietos muzikos biblioteka, mėgautis muzika iš POTVYNIO, Qobuz ir HIGHRESAUDIO, ir klausytis Interneto radijo iš "Matricos " Garso" įrenginiai.Konfigūracijas ir programinės aparatinės įrangos naujinimai muzikos atšaka, taip pat gali būti padaryta per app.

element S yra įmontuota 3.46" aukštos rezoliucijos jutiklinį ekraną, kuris kelia rodoma UI ir sąveikos Matrica Garso, leidžia jums lengvai valdyti prietaisą ir tiksliai suprasti prietaiso statusą.Kai muziką groja, metaduomenų, įskaitant meno albumas, albumo pavadinimas kelio pavadinimas ir atlikėjo ir pan., taip pat bus rodomas.Jis leidžia visapusiškai meistras muzikos informacijos ir mėgautis geresnės muzikos klausymo patirtį.

USB DAC sąsaja yra skaitmeninis garso sąsaja, kuri pranoksta tradicinių uostus, pavyzdžiui, optiniai ir koaksialiniai, maitina aukštos rezoliucijos PCM ar DSD garso duomenų garso prietaisų bit-puikiai.Su šia sąsaja, DACs su USB įvestį galima prijungti prie element S, paprastai ir greitai leidžia internete ir vietos streaming audio esamą garso sistemą.USB DAC sąsaja turi 5V/1A itin mažai triukšmo galia.Elektros energijos tiekimas yra tvarkomi daugiaetapio itin mažai triukšmo tiesinio reguliavimo ir maitinimo filtras, grandinės, prieš paduodant į USB įrenginį, siekiant užtikrinti geresnį prietaiso veikimą.

element S turi premium S/PDIF signalo išėjimas gebėjimus dirbti su įvairių DACs.Per optical, coaxial ir AES/EBU uostus, jis palaiko iki 24Bit/192kHz PCM garso išvesties arba 1Bit/DSD64 garso išėjimo į DoP metodas.

Į IISLVDS išėjimo elementas S palaiko iki 32Bit/768kHz PCM ir 1Bit/DSD512 skaitmeninio garso įrašo.Kad būtų suderinama su daugiau DACs, mes teikiamos 4 rūšių IISLVDS pin apibrėžimas ir 2 MCLK režimai šį uostą, kuris gali būti konfigūruojamas per MA Remote App".Be to, IISLVDS yra taikomas elektros izoliacijos projektavimo, žemės viela priekinės ir atgal pabaigoje prietaisai yra atskiriami, kad būtų išvengta triukšmo transporto per žemės viela.

Kai kompiuteris, išmanusis telefonas ar planšetinis kompiuteris yra prijungtas per USB Garso įvestis, S elementas paverčia šiuos prietaisus į skaitmeninių grotuvų.Aukštos kokybės skaitmeninio garso signalai bus siunčiami atgal pabaigoje prietaisų per šį uostą.Skaitmeninis garso išėjimas palaiko iki 32Bit/768kHz PCM ir 1Bit/DSD512. HID yra palaikomas per USB Garso ryšį, taip pat, kuri leidžia jums kontroliuoti atkūrimo grotuvo programinė įranga per palieskite mygtuką ant prietaiso.

element S yra įrengta su 2 ultra low etapo triukšmo femtosekundinių laikrodžiai iš Accusilicon, kuri veikia 44.1 kHz 48 khz ir jų kartotinių mėginių ėmimo normos, kaip atskaitos laikrodis šaltinis atitinkamai.Yra FPGA koordinates, laikrodžiai ir valdo dažniais.Siekiant užtikrinti aukštos kokybės skaitmeninio garso su mažai drebėjimas ir pateikti daugiau fantastinis informaciją apie muzika.

Tiek Ethernet ir WiFi jungtis yra prieinama elementas S. Gigabit Ethernet garantuoja stabilumą ir greitį aukštos rezoliucijos garso perdavimo tinklo.Jei turite gerų WiFi aprėpties, 2.4 GHz ir 5 ghz WiFi jungtys taip pat yra geras pasirinkimas.Atsikratyti tinklo kabelis, integruota antena leidžia elementas S atrodo paprasta ir tvarkinga.

Techniniai duomenys:

Techninės įrangos Platforma: PROCESORIUS NXP aš.MX 6Quad Cortex-A9

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama