Prieinama: Sandėlyje

Šildomos Jojimo Pirštinės Juoda Šildomas Pirštines, Patogus, Atsparus Vandeniui Baterijos Pirštinės Greitai, Šildymo Elastinga Riešo Dirželis, Žiemos Prekes

(0 Klientų Atsiliepimai)

€133.81 - €267.63

Prekės kodas: s101452

Kategorijos: Motociklo Įranga Ir Dalys

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiagos Tipas: Medvilnės

Ieškote puiki dovana jūsų mylimiems žmonėms, kurie mėgsta žirgais?Mūsų šildomos motociklo pirštines, varomas 4.5 V ličio baterija bei specialiai moterims ir vyrams, kurie mėgsta dviračius.Mūsų griežta kokybės kontrolė užtikrina maksimalų komfortą ir šilumą, o jūs važinėti.Puikiai tinka tiems, vėsus ryto važiuoja ar tolimojo važiuoja šaltas oras.

Specifikacija:

Pavadinimas: Motociklas Šildomos Pirštinės

Medžiaga: Dirbtinės odos ir medvilnės

Spalva: Juoda

Dydis: 42*13cm/16.54*5.12 į (vidut.)

Temperatūra: 95-113 laipsnių F (40-50 ° C)

Instrukcijos:

Atidarykite baterijos krepšys;

Išimkite bateriją lauke;

Įdėti 3 AA baterijas į baterijų skyrelio;

Prijunkite laidus prie akumuliatoriaus skyrių ir įjungti akumuliatoriaus skyriuje.

Įdėkite bateriją dėžutė su baterijų atgal į bateriją maišelį.

Pakavimo Sąrašas:

1 pora * Motociklo Šildomos Pirštinės + 1 pora * akumuliatoriaus dėžės

Pastabos:

Siekiant išlaikyti pirštinės funkcija, kai negalima naudoti vasarą, tai geriausia išimkite bateriją ir įdėti jį pirštines.

Dėl apšvietimo efektai ir kameras, gali būti spalva skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti klaida produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patvarus ir Šiltas: Pagaminta iš aukščiausios medžiagų, su griežta kokybės kontrolė, šių motociklų šildomos pirštinės pasiūlyti patogų ir šiltą tinka.Derinys iš tvirtos dirbtinės odos ir medvilnės medžiagos užtikrina ilgalaikę apsaugą nuo šalto oro sąlygomis.

2.Prabangus Jaustis: Patirtis geriausi komforto ir stiliaus, o žirgais su šių aptakus, juoda motociklo šildomas pirštines.Elegantiškas dizainas papildo elastiniai riešo dirželis užtikrina, kad aptemptas tinka tiek moterims, tiek vyrams.

3.Greitas Šildymas: Mūsų motociklų šildomos pirštinės pasigirti pažangiomis šiluma technologijų išlaikyti savo rankose paskrudinto žiemą.Temperatūros pasiekti iki 113 laipsnių F (45 laipsnių C), galite eiti ilgesnis, stipresnis!Varomas 4.5 V ličio baterija, jos kaista greitai ir efektyviai.

4.Plačiai Naudojamas: Meistriškai su papildoma šildymo technologija, šių šildomas pirštines šiltas rankas iš karto ir pristatyti neprilygstamą komfortą, o jums važinėti.Plačiai naudojami dviračių, motociklų ir kitų transporto priemonių, jie bus padidinti savo jojimo patirtimi ir padidinti jūsų pasitikėjimą!

5.Gera Dovana: Padidinti savo aistrą motociklų su mūsų motociklų šildomas pirštines.Domu dovana išreikšti savo meilę ir rūpintis draugų, kurie patinka važiuoti.Idealiai tinka šventės, gimtadienius ar bet kokia proga.Išlaikyti jas šiltas ir jaukus, o kreiserinis atviro kelio.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama