Prieinama: Sandėlyje

Stilingas Motociklą, Kuprinės Nešiojamųjų Motociklų Šalmai, Kuprinės, Vandeniui Dviračių Kuprinė Su Atspindinčiomis Juostelėmis, Didelės Talpos

(0 Klientų Atsiliepimai)

€26.47 - €52.95

Prekės kodas: s122710

Kategorijos: Motociklo Įranga Ir Dalys

Žymos:

Specifikacijos

  • Elemento Plotis: 19.0cm
  • Modelio Pavadinimas: Motociklo kuprinė
  • Medžiagos Tipas: Oxford Medžiaga
  • Prekės Skersmuo: 0.0inch
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Svoris: 660g
  • Elemento Tipas: Kuprinės
  • Specialios Funkcijos: Šalmas, Kuprinė
  • Elemento Aukštis: 50.0cm
  • Elemento Ilgio: 30.0cm

Aprašymas:

Mūsų motociklų šalmai kuprinė yra aptakus ir stilingas dizainas, jame yra daug kišenių.Jūs galite pasirinkti skirtingus kišenės įvairių daiktų geriau tvarkyti dalykus ir rasti tai, ko jums reikia.Jis turi gerą vandeniui efektas išlaikyti viduje maišą sauso.Net ir lietingą dienų, nėra reikalo nerimauti dėl maišo turinį getting šlapias.Ji gali padėti jums lengvai saugoti savo motociklo šalmai, pirštinės, nešiojamas kompiuteris ar kiti dienos poreikius.Ji saugo savo daiktus ir nuo žalos, ir turi užtrauktuką uždarymo.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Motociklo Šalmai, Kuprinės

Medžiaga: oda dengtos oxford medžiaga

Dydis: 30*19*50cm

Talpa: 19 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Motociklo Šalmai, Kuprinės

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Motociklo Įrangos Krepšys: Mūsų motociklas įrangos krepšys tinka jūsų kelias motociklo elementus, pvz., šalmai, pirštinės, drabužiai ir pan.Ji turi daug kišenių įdėti įvairių daiktų.

2.Neperšlampama Medžiaga: Šis motociklų šalmai kuprinė yra pagaminta iš drėgmei atsparios medžiagos, todėl nėra reikalo nerimauti dėl maišo turinį getting šlapias.Jis yra patvarus naudoti.

3.Didelės Talpos Dizainas: Mūsų motociklų šalmai, kuprinės turi didelės talpos dizainas, kuris gali lengvai saugoti savo daiktus, ir apsaugoti savo daiktus nuo apgadinimo.Ji turi užtrauktuką atidaryti.

4.Saugus Naudojimas: Šis motociklas kuprinė yra saugus naudoti.Ji turi atspindinčias juostas, kad tai gali padidinti saugumą naktį ir prasto apšvietimo aplinkoje.Ji taip pat yra lengvas ir nešiojamų.

5.Plačiai Naudojamas: Mūsų motociklų kuprinė yra labai geras aksesuaras veiklos lauke, tinka žvejyba, kopimas į kalnus, žygiai, stovyklavimas, žirgais ir kt.Jūs galite suteikti jai geras draugas, kuris mėgsta važiuoti, kaip gimtadienio dovana.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama