Prieinama: Sandėlyje

Motociklo Belaidė Laisvų Rankų Įranga Motociklo Belaidė Laisvų Rankų Įranga Stereo Garso 5.0 Laisvą Ranką Vandeniui Motociklų Šalmai

(0 Klientų Atsiliepimai)

€216.76 - €433.53

Prekės kodas: s108011

Kategorijos: Motociklo Įranga Ir Dalys

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Didžiausias Garsiakalbiai: >6
  • Kištuko Tipas: ES Plug
  • Maksimalus Ryšio Atstumas: >1000m
  • Specialios funkcijos: Triukšmo Mažinimas
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Elemento Tipas: Šalmas Laisvų Rankų Įranga

Produkto Aprašymas:

Motociklo ausinės su nauju vandeniui struktūros projektavimas, palaiko pažangios balso kontrolės funkcija iphone4 ir aukščiau, ir palaiko "android" pažangios balso kontrolės funkcija, kurios yra patogus, greitas ir protingas.

Built-in), 3,7 V/450mA ličio baterija, gali išlaikyti 360h budėjimo laikas pilnai įkrauta, nepertraukiamo darbo laikas yra apie 20-30 valandų

Telefonui veikiant laukimo režimu, galite įjungti funkciją, kad mobiliųjų telefonų su vienu raktu, ir ši funkcija gali būti naudojama tiek "Android" ir "iOS".

Kai ji susiduria radijo stotis su garsu, jis bus automatiškai sustabdyti, paieška ir žaisti, ir kartoti operaciją perjungti radijo stočių nuolat.

Mikrofono neužima vietos, nešioja nėra prasmės, integruota triukšmą lustas gali veiksmingai nustatyti originalaus garso, radijo ir yra aiškesnis.

Savybės:

1. Belaidžio versija: V5.0

2. Dažnių diapazonas: 2.4026 GHz-2.480 GH

3. Perdavimo atstumas: 10M (perdavimo atstumas kinta dėl aplinkos veiksnių ir įvairių mobiliojo telefono belaidžio ryšio prietaisai)

4. Ličio baterija: 3.7 V/450mA

5. Įkrovimo laikas: 2-3 val.

6. Nepertraukiamo darbo laikas: apie 20-30 valandų

7. Belaidžio pavadinimas: V9

Produktų Sąrašas:

Priimančiosios *1

Garsiakalbių komplektas *1

Strypas Mikrofonas*1

Slaptas mikrofonas*1

Mikrofonas pratęsimo kabelis*1

Įkrovimo kabelis*1

Metalo ausinės įrašą*1

Instrukcija*1

Magija Lipdukas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Atsparus vandeniui Technologija: Non-nerimą dulkėms ir vandeniui šalmai, ausinės su nano-danga technologija gali saugiai apsaugoti ausines lauke.Nesijaudinkite, net jei lyja ar sninga.

2.Ilgai veikianti Baterija: Su įmontuota 3.7 V/450mA ličio baterijos, motociklų belaidė laisvų rankų įranga, gali išlaikyti 360h budėjimo laikas po to, kai visiškai įkrautas, nepertraukiamo darbo laikas yra apie 20-30 valandų.

3.Pažangi balso kontrolė: motociklo belaidžio headsetsupports pažangios balso kontrolė, kuris yra labai patogus, greitas ir protingas.Parama android " sistema.

4.FM Radijo Funkcija: Ne tik funkcija, žaisti mobiliojo telefono muzikos, bet šis belaidis šalmai, ausinės, taip pat turi FM radijo funkciją, jis bus automatiškai ieškoti ir žaisti.

5.Aukštos kokybės Stereo Garso Kokybė: Nes built-in triukšmo mažinimo lustas, šalmai belaidė laisvų rankų įranga gali suteikti jums aukštos kokybės stereo garso kokybės patirtį, todėl savo motociklo kelionę lengva ir malonu.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama