Prieinama: Sandėlyje

Dviračio Grandinės Naftos Saugojimo Dėžutė Nešiojamų Motociklo Grandinės Valymas Anti-Splash Lauke Splash-Įrodymas, Grandinės Valymo Agentas Langelį

(0 Klientų Atsiliepimai)

€4.00 - €8.02

Prekės kodas: s164255

Kategorijos: Motociklo Įranga Ir Dalys

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Padangų Remonto Įrankiai

Aprašymas

Mūsų Grandinės Alyvos Saugojimo Priemonė, Dėžutė pagaminta iš aukštos kokybės ABS medžiagos kuris yra patvarus, tvirtas ir saugus naudoti.Jis gali padėti išspręsti problemą atsitiktinio splash metu naftos gamybą.

Specifikacija

Produkto pavadinimas: Dviračių Grandinės Naftos Saugojimo Įrankių dėžė

Taikymo sritis: bendrieji motociklai, dviračiai

Medžiaga: ABS

Matmenys: apie 25 x15 x 10cm/ 9.84 x 5.91 x 3.94 į

Pakavimo sąrašas

1 x Dviračio Grandinę, Naftos Saugojimo Įrankių dėžė

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patvari Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, Grandinės Alyvos Saugojimo Priemonė, langas yra patvarus, tvirtas ir saugus naudoti.Jis gali padėti išspręsti problemą šiukšlių taršos.

2.Funkcinės Priemonės: Dviračių Grandinės, Sandėliavimo Lauke yra praktiškas ir patogus aksesuaras.Tai yra patogus ir saugus naudoti.Ji išsprendžia problemą atsitiktinio purslų per naftos priėmimo procese.

3.Užkirsti kelią Naftos Tarša: Su šlakeliu lūpų, Grandinės Valymo Aliejus Anti-Splash Lauke veiksmingai turi naftos dėmes, turėdamas ar pilti skysčių.Tai yra greita ir lengva naudoti.

4.Plačiai Suderinama: Valymo Agentas, Naftos Saugojimo Dėžutė turi gerą suderinamumą.Ji gali būti plačiai naudojami dviračių ir motociklų grandines.Tai yra praktiška ir patogu.

5.Daug Talpa: Grandinės Alyva, Stabdžių-Splash Priemonė turi didelius pajėgumus, kurie gali turėti didelį naftos kiekį.Jis tinka skirtingų antgalio skersmuo ir yra labai praktiška.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama