Prieinama: Sandėlyje

Kalėdų Vakarėlį Reklama Linksmų Kalėdų Patalpų Banner Christmas Garland Foto Rekvizitai Šalies Reklama Festivalio Reklama Kalėdų

(0 Klientų Atsiliepimai)

€22.84 - €45.68

Prekės kodas: s1775

Kategorijos: Namai Ir Sodas

Žymos:

Specifikacijos

  • Medžiaga: Medvilnės
  • Elektroninis: No
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Linksmų Kalėdų Reklama
  • Proga: Eid al-Fitr

Aprašymas:

Pakelti savo Kalėdų vakarėlį ritmais su Merry Christmas Banner!Sulankstoma laikymui ir keli naudoja, ši reklama gali būti pakabinti ant medžių, sienos, langai, durys, valgomojo stalai ir visur kitur, kur norite papuošti savo namus.Tai puiki dovana šeimai, ir draugams, ir puikiai pagerinti šalies atmosferą.Get yours now!

Specifikacija:

Medžiaga: popierius

Dydis:

Stilius 1: Trikampis: about16*19.5 cm/6.29 x 7.67 colių

Stiliaus 2: Kalėdų medis: apie 20.5*25,5 cm/8.07 x 10.03 colių; Kalėdų kortelė: apie 26*19cm/10.23 x 7.48 colių

Procesas: mašina tvarkymo

Pakavimo Sąrašas:

Linksmų Kalėdų Reklama*1 set

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir filmavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Tvirtas Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės kartono medžiaga, ji yra ne tik lengvas, bet pakankamai tvirtas, kad būtų naudojamas kelis kartus.Lengvai sulankstomas sandėliavimui, ši reklama yra būtina turėti atostogų daiktas, kad jūs won ' t regret gauti.

2.Plataus Pritaikymo: Gauti į Kalėdinė dvasia su mūsų Kalėdų reklama.Su savo platų naudoja, jis puikiai tinka bet kokiai progai, iš namų dekoracijas šalims ir lauko renginiai.Skleisti džiaugsmas ir kad jūsų šventės linksmiau nei bet kada anksčiau!

3.Greitas Montavimas: Sukurti jūsų įdomus "PASIDARYK pats" projektas; tiesiog mėgautis ir papuošti!Lengvai pakabinti ant medžių, sienos, langai, durys, valgomojo stalai, ir daugiau už akį švenčių rodyti, kad sviecia šventės.

4.Šalis Enhancement: Padaryti jūsų Kalėdų šalis " talk of the town su mūsų Kalėdų Reklama, sukurti šventinę atmosferą ir nuostabi photo booth fone užfiksuoti prisiminimais su draugais ir šeima, leidžia jums mėgautis atostogų sezono galo.

5.Nuostabi Dovana: Pakelti šventinę dvasią su mūsų Kalėdų reklama.Meistriškai sukurti jaukią atmosferą, ji priduria, šiluma ir šviesumas į bet kurią erdvę.Nustebinti savo artimuosius su šios išskirtinės dovanų ir padaryti savo Kalėdų dekoro išsiskiria.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama