Prieinama: Sandėlyje

Automobilių Langų skėtį nuo saulės Kvėpuojantis Transporto priemonės Sun Guard Apsaugos nuo Saulės Šilumos Izoliacija 6PCS Blackout Ekrano Saugus Automobilių Reikmenys

(0 Klientų Atsiliepimai)

€20.91 - €41.82

Prekės kodas: s185100

Kategorijos: Išoriniai Priedai

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Automobilių Langų Skėtį Nuo Saulės

Kulka Taškų:

1. Gera Ventiliacija: Mūsų automobilių susukamos yra pagamintas iš orui dvigubo sluoksnio akių audinio, kad gali blokuoti saulės ir gnats veiksmingai.Ji turi praktinio dizaino, kuri leidžia jums mėgautis grynu oru, nors būna apsaugotos.

2. Universalus Atspalvis: Tai automobilio langą skėtį nuo saulės gali tilpti įvairių automobilių, iš sedano į Visureigius.Jis yra plačiai naudojami siekiant apsaugoti jūsų automobilį nuo karščio ir UV spindulių.Stiprus saulėtų dienų, dvi (4 sluoksniai), rekomenduojama optimali apsauga nuo saulės ir vėsinimo poveikį.

3. Privatumo Apsauga: automobilių susukamos žaliuzės blokuoja mano iš išorės, užtikrinant, kad jūsų privati erdvė nėra pažeistos.Tuo pačiu metu, jūs galite aiškiai pamatyti iš vidaus, dėka automobilio langą ekrane, kuris leidžia šviesos praeiti pro.

4. Patogu Naudoti: Su šių auto langą atspalvių, galite lengvai išimkite kortelę purtant lango neardant ekraną.Jie taip pat neturi įtakos paieškos objektus iš lango.

5. Vairuoti Saugiai: Šio automobilio langas, visiškai nepraleidžiantis saulės spindulių apsaugo jūsų akis nuo akinimo, saulės, kartu užtikrinant, kad galinio vaizdo veidrodis yra aiškiai matomas.Skirtingai nuo kitų atspalvių, ji neapima galinio vaizdo veidrodis, taigi jūs galite vairuoti saugiai ir patogiai.

Šio automobilio lango saulė langų blokavimo programa yra būtina turėti vasarą vairuotojo.Jis blokuoja kenksmingus UV spindulius ir sumažina šilumos viduje jūsų automobilį.Ji taip pat suteikia privatumo apsaugą nuo smalsių akių.Ji yra lengva įdiegti ir pašalinti, ir tinka įvairių automobilių su gera ventiliacija.

Specifikacija: Pavadinimas: Automobilių Susukamos

Medžiaga: Nailonas akių

Svoris: 1050G (vidut.)

Patarimai:

1. Nustatyti iš dešiniajame lango kampe.

2. Įdėti priekinio lango rezervo įdėti į reflektoriaus veidrodis.

Pakavimo Sąrašas: 2 x priekyje blokas + 2 x galiniai šoniniai blokai + 1 x priekinis blokas + 1 x atgal blokuoti

Pastabos:

1.Dėl apšvietimo efektai ir kameras, gali būti spalva skirtumas produkto, prašome suprasti.

2.Dėl vadovo matavimo, gali būti klaida produkto dydžio.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama