Prieinama: Sandėlyje

Vienas Žaislas, Talpinimo, Aišku, Reguliuojamas Kameros Laikymo Saugojimo Dėžutė Su Rankena 3 Pakopų Plastiko Saugojimo Dėžutė

(0 Klientų Atsiliepimai)

€36.83 - €49.11

Prekės kodas: s5297

Kategorijos: Namo Saugojimo Ir Organizacijos

Žymos:

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Naudoti: Įvairenybės

[HIGH QUALITY]aišku, dėžė yra pagaminta iš aplinkai nekenksmingų PP plastiko, kuris yra lengvas ir tvirtas, užtikrinti ilgalaikį stiprumą.Vizualinis dizainas leidžia lengvai rasti savo žaislų ar siuvinėjimo reikmenys.Jis ateina tvirtas dangtelis, kad snaps uždaryti laikyti daiktai patikimai saugomi viduje.

[Pakankamai Vietos]Dydis: vieneto dydis yra 30.5 x 23.32.5 cm.Į didina talpinimo turi 3 sluoksnių konteineriai, kiekvienas sluoksnis turi didelės talpos, 8 kamerų, ir iš viso 21 reguliuojamas kupė, sutaupyti daugiau vertingą erdvę.

[Aukščio Kupė]Suteikia daug erdvės įvairių žaislų, vienoje patogioje vietoje.Sukurta su 16 atskirų reguliuojamas saugojimo kamerų, šios lėlės vitrinos turėti reguliuojamas sienos nustatymo žaislas erdvę, teikiant universalus funkcijos organizuojant mielas elementus ir sutaupyti daug erdvės.

[Keli Naudoja]Didelis miegamasis sandėliavimo ar žaidimų kambarys, saugykla.Puikiai tinka saugoti Legos, smulkūs žaislai ir lėlės, verpimo viršūnes, ar kitų palaidų žaislai, kad būtų galima lengvai pasiklysti.Taip pat galite naudoti juos parduotuvėje kasdien pagrindai, pavyzdžiui, knygos, drabužiai, rankšluosčiai, raštinės ir daugiau.Pilnas saugyklų, siekiant išvengti nuostolių, puikiai papuošti savo kambarį.

[Lengva Nešiotis]Jūsų talpyklos dangtelis yra rankena, galite lengvai atlikti bet kur - su sagtimi apie dangtis sandariai užsidaro, ir jis yra lengvas ir lengvai atlikti, leisti vaikams imtis savo žaislus, su jais bet kur.

dydis: 30.5 x 23.32.5 cm

Medžiaga: PP

spalva: Žalia

Pakuotės Turinys:

1 x Gali sukrauti saugojimo dėžutė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama