Prieinama: Sandėlyje

Kokteilis Susitvarko Stick Kokteilis Lazdos Dekoratyvinis Vaisių Susitvarko Kokteilis Maisto Vėrinukai Maisto Dantų Krapštuką Šalies Prekių Už Grilis

(0 Klientų Atsiliepimai)

€33.87 - €67.75

Prekės kodas: s5566

Kategorijos: Namai Ir Sodas

Žymos:

Specifikacijos

  • Gamyba: Vaisių Stalo
  • Modelio Numeris: Kokteilis Pasiimti
  • Medžiaga: Bambuko
  • Stalo Įrankiai Tipas: Šakės
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Funkcija: Eco-Friendly

Šių kokteilių dantų krapštuką, yra stiprus, ilgalaikis ir skoningai padaryta.Kitas galas, kuris puošia gėlių mazgas karoliukai, yra auskarų maisto.Jie tinka vaisių salotos, sūris, užkandžiai, ir kitų patiekalų.Jie bus nustebinti savo lankytojus su savo grožiu ir elegancija.Be to, jie yra didelis kiekis, kuris truks jums už laiką.

Specifikacija:

Dydis: apie 12cm/4.7 colių

Medžiaga: Bambukas

Pakavimo Sąrašas:

Kokteilis Pasiimti*100

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Paruoštas Naudoti: Tai kokteilis susitvarko gėlių mazgas granulių prie pabaigos ir dar pabaigoje galite įterpti juos į vaisių, desertų ar kitų maisto produktų, su lengvumu.Granulių pabaigos taip pat suteikia jums patogumą juos pasiimti arba įdėti juos šalin.

2.Universalus Panaudojimas: Šių kokteilių picks " gali būti naudojamas kokteiliams daryti, taip pat įvairių desertų, pavyzdžiui, suši, ledai, bandelės, sūris, užkandžiai ir vaisių salotos.Jie taip pat gali tarnauti kaip mažos šakutės ant grotelių.

3.Gerai Padarė: Tai kokteilis kirtikliai yra pagaminti iš bambuko medžiaga, kuri yra stipri ir patvari.Jie nėra lengva sulaužyti arba deformuotis, todėl jūs galite naudoti juos saugiai dėl savo gėrimai ir užkandžiai.Jie taip pat yra daugkartinio naudojimo.

4.Įvairių Programų: gimtadieniai, vestuvės, švenčių, arba bet kuri šalis, šių kokteilių kirtikliai yra būtina sukurti šventinę nuotaiką jūsų stalo ir malonus jūsų svečiai su savo elegantiškas stilius.

5.Tinkama Dovana: Su 100 vaisių lazdos šį paketą, jūs galite naudoti juos ilgą laiką.Taip pat galite pasidalinti jomis su savo šeima ar draugais, todėl platus pasirinkimas.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama