Prieinama: Sandėlyje

Keramikos Danga, Automobilius Automobilių Galvanizavimo Apdailos Agentas 30ml Multi-purpose Auto Interjero Įrengimo Agentas Automobilį

(0 Klientų Atsiliepimai)

€4.74 - €9.47

Prekės kodas: s65286

Specifikacijos

  • Prekės Pavadinimas: vvcesidot
  • Elemento Plotis: 0.00inch
  • Prekės Skersmuo: 0.00inch
  • Elemento Ilgio: 0.00inch
  • Elemento Aukštis: 0.00inch
  • Prekės Svoris: 1.00kg
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Aprašymas:

Mūsų Automobilių Atkurti Skysčių naudoja Nano Keramikos Danga Technologijų atkurti automobilio blizgesį ir apsaugoti nuo būsimos žalos.Jos lengvai naudojama formulė yra specialiai sukurta interjero apdailos ir nepaliks sluoksneliais likučiai.Pasiekti ilgalaikį blizgesį su tai efektyvus sprendimas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilių Padengimo Medžiaga

Grynasis kiekis: 30ml

Tinkamumo laikas: 3 metus

Pakavimo Sąrašas:

Automobilių Padengimo Medžiaga*1

Sponge teptukas*1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Atsisveikinti su Dryželiais: Su mūsų saugi formulė, pasiekti serija-nemokamai blizgesį be vargo.Mūsų danga agentas nebus palikti bet sluoksneliais likučiai ir užtikrina, kad paviršius, jaučiasi visiškai sausas.

2.Apsauginis Sluoksnis: Teikti storio apsauginį sluoksnį, savo automobilį, automobilių padengimo medžiaga apsaugo jūsų automobilį nuo aukštos temperatūros poveikio ir lietaus, ir apsaugo jūsų automobilį nuo išblukimo.

3.Sukurti Naują Išvaizdą: Šio automobilio interjero restauratorius duoda savo transporto priemonę atgal į gyvenimą, suteikti jam norimą išvaizdą, pagal tamsėjimas ir spindintį paviršių, šis restauratorius, yra tirpalas jums ieškote atnaujinti savo dekoro.

4.Lengvas Naudojimas: Mūsų padengimo medžiaga yra puikus pradedantiesiems.Pasiekti profesionaliai atrodančius rezultatus pagal šiuos tris paprastus žingsnius.Darbo patirtis.

5.Universalus Naudojimas: Apsaugos jūsų automobilio bamperiai, veidrodžiai, vidaus apdailos ir durų rankenų su mūsų padengimo medžiaga.Jo blizgus sluoksnis suteikia ilgalaikę apsaugą nuo kenksmingų elementų, pavyzdžiui, įbrėžimų, dėmių, UV spindulių.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama