Prieinama: Sandėlyje

Kabelio Failą Koncertą Maišelį DJ Vielos Krepšys Nešiojamojo kompiuterio DJ Koncertą Maišelį Už Virvės, Garso Įranga DJ Pavarų Muzikantas Priedai

(0 Klientų Atsiliepimai)

€62.85 - €209.48

Prekės kodas: s99733

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Tipas: Adapteris

Aprašymas:

Didelis DJ Koncertą Maišelis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, tvarkomi, išskirtinį meistriškumą, siūlanti subtilia išvaizda ir puikus ilgaamžiškumas, puikiai tinka keliaujant ir veiklos rezultatus.

Specifikacija:

Medžiaga: Nailonas+PVC

Spalva: oranžinė, žalia

Tinka: DJ kelionės krepšys

Pakavimo Sąrašas:

1* Didelė DJ Koncertą Krepšys

Skaitykite daugiau prekės informacija

1. [ Labai pritariu ] sukurtas tvirtas kamšalu apačioje, Kabelinė Failą Koncertą Krepšys yra pakankamai apsaugoti savo muzikos įranga, nuimamas ir lengvai sulankstomas sandėliavimui.

2. [ Didelės Sandėliavimo Patalpa ] Koncertą Juosta Kabelis Failą Krepšys yra sukurta su 5 siuvami kupė ir 4 nuimamas paminkštintas kupė, naudojami klasifikuoti ir parduotuvė, kabeliai, ausinės, siūlanti pagrindinis skyrius, padalintas į 10 kambarių.

3. [ Plataus pritaikymo ] Posėdis savo skirtingus poreikius šalies naudoti, Kabelinė Failą Maišelis tinka valdos mikrofonai, nešiojamieji kompiuteriai, garso įranga, ir muzikos instrumentų, skirtos su įvairiomis programomis.

4. [ Nešioti Patogiai ] Didelės Talpos DJ Krepšys yra praktiški naudoti keliaujant, patogu pasiimti savo garso pavara, kai jums atlikti, skirtos su kamšalu nešiojamas rankena ir nuimamas diržas per petį.

5. [ Tikri, Medžiaga ] Didelis DJ Koncertą Krepšys yra įrengtas puikus spektaklis ilgas tarnavimo laikas, pagamintas iš aukštos kokybės nailono ir PVC medžiagos, tvarkomi, išskirtinį meistriškumą, turtingą informacija.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama