Prieinama: Sandėlyje

1pc dvipuse Didelis Pelės Padas neslystantis Vandeniui PU Odos Stalas Kilimėlis Žaidimų KOMPIUTERIS, Kompiuterio Klaviatūros Kilimėlis Lentelė Pagalvėlė

(0 Klientų Atsiliepimai)

€0.53 - €0.76

Prekės kodas: s1096

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: SDJZT
  • Medžiaga: Oda

Aprašymas:

Apsaugoti Jūsų stalas yra pagamintas iš patvarios PU odos medžiagą, kuri apsaugo jūsų stalo nuo įbrėžimų, dėmių, išsiliejimas, šilumos ir dėvėti., Kai jūs įtraukėte ją ant jūsų darbalaukio, ji taip pat gali suteikti šiuolaikinį ir profesinės atmosferą jūsų biure.Savo lygaus paviršiaus, leis jums mėgautis rašyti, rašyti ir naršyti.Jis puikiai tinka biuruose ir namuose.

Patvari medžiaga ir dvipusis naudoti lentelė kilimėlis apsaugos plėvele, pagaminta iš aukštos kokybės PU odos medžiagos, tvirtos konstrukcijos, patvari.Mes sukūrėme jį su tos pačios medžiagos, bet kiekviena šalis turi skirtingų spalvų, todėl jūs galite naudoti iš abiejų pusių.

Daugiafunkcinis stalas KILIMĖLIAI yra pakankamai didelis, kad tilptų jūsų nešiojamas kompiuteris, pelė ir klaviatūra.Jos patogios, lygaus paviršiaus, gali būti, kad pelės mygtukai arba rašymo bloknote.Jos neslidžia medžiaga, taip pat prideda stabilumo naudoti kasdien.

Atsparus vandeniui ir karščiui atsparios medžiagos, kad produktas patvarus ir lengva valyti.Jei norite jį valyti, tiesiog nuvalykite paviršių su drėgna šluoste.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Pelės Mygtukai

Medžiaga: PU

Dydis: 23*19cm

Pakuotė:1x Pelės Mygtukai

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 0.1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama