Prieinama: Sandėlyje

Automobilių Valymo Gelis Universal Gelis Švaresnis Už Automobilio Ventiliacijos Klaviatūros Auto Valymo Glaistai Prietaisų Skydelio Dulkių Valiklis, Glaistai, Auto Duster"

(0 Klientų Atsiliepimai)

€7.26 - €14.51

Prekės kodas: s39573

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Aprašymas:

Stumti automobilį valymo želė į bet mažas įskilimas, paspauskite žemyn ant automobilio ventiliacijos švaresnis ir purvo bus nunešė.Taip pat galite švelniai paspauskite klaviatūros švaresnis klaviatūros paviršiaus, ir tada lėtai traukite gelio out, dulkių bus paimti su valymo klijai

Pagamintas iš valymo želė, šis klaviatūros švaresnis kvepia, saldus ir šiek tiek kvepianti.Automobilių valymo rinkiniai yra lengva gauti, dulkėtas.

Keli naudojimo būdai: automobilis dulkių šalinimo gelis gali ne tik švarus automobilis versmės, prietaisų skydelis, ventiliatorius, pavarų svirčių, rankenos, durų rankenos, orlaidės, puodelių laikikliai, keyholes, bet ir namuose, ir office, KOMPIUTERIO, kompiuteriai, Klaviatūros, spausdintuvai, mobilieji telefonai, skaičiavimo mašinėlės, TV nuotolinio valdymo pultai ir baldai.Tinkamas paviršius turi būti atsparus vandeniui ar automobilių dulkių valiklis bus lazdas į jį.

Savybės:

Spalva: rožinė raudona.fluorescencinė žalia

Medžiagos: klijai

Dydis: 9*9*7.5 cm

Svoris: 370 g

Sąrašas:

1*automobilių švaresnis dulkių valymo gelis

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Lengva Saugoti】Šis dulkių švaresnis gelis gali būti naudojamas kelis kartus, tol, kol spalva tampa tamsus arba lipni, tada jūs turite pakeisti jį nauju gel.Po valymas, parduotuvės valymo gelis vėsioje vietoje.

2.【Švarus, Be Dėmių】Automobilių valymo gelis glaistas yra pagamintas iš aukštos technologijos valymo medžiagų, ir automobilio klijai švaresnis lazdos dulkių, bet ne į rankas.Automobilių viliojimo produktams, sugeria visas dulkes ir šiukšles, nepaliekant jokių dėmių.

3.【Aukštos Kokybės Medžiagos,】 Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, super auto valymo glaistai junginys, kuris padeda veiksmingai valyti dulkes automobilio skirtumo ar saugos spragą.

4.【Lengva Taikyti,】 imti auto valymo glaistas su sausomis rankomis ir minkyti kelis kartus.Švelniai paspauskite automobilio ventiliacijos cleaner ant audinio paviršiaus, tada lėtai traukti automobilį švaresnis glaistai, purvo bus nubėgti su automobiliniu siurbliu .

5.【Tinka Automobilių Valymo】Automobilių dulkių švaresnis gelis yra puikus valymo kabinos ir crannies savo automobilį ar sunkvežimis.Telpa į automobilio ventiliacijos angos, vairai, konsolės plokštės, saugojimo kamerų, puodelių laikikliai, rankenos, versmės ir mažų įtrūkimų.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama