Prieinama: Sandėlyje

Automobilių Poliravimo Vaškas, Dažų Vandeniui Priežiūros Nulio Remontas, Automobilių Stilius Crystal Sunku, Automobilių Vaškas Lenkijos Scratch Remover Apsauginis Vaškas

(0 Klientų Atsiliepimai)

€74.73 - €149.46

Prekės kodas: s73964

Specifikacijos

  • Prekės Tomas: 300g
  • Specialios Funkcijos: atsparus vandeniui
  • Prekės Svoris: 452g
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Modelio Numeris: Automobilių Poliravimo Vaškas

Automobilių Poliravimo Vaškas, Dažų Vandeniui Priežiūros Nulio Remontas, Automobilių Stilius Crystal Sunku, Automobilių Vaškas Lenkijos Scratch Remover Apsauginis Vaškas

Kulka Taškų:

1、veiksmingai pašalinti dažų dėmes ir lengvas oksidas su, saugiai nukenksminti.Atkurti blizgesio ir spalvos originalų automobilį.

2、Formavimas stiprios vandens apsaugos sluoksnis, anti-, anti-išblukimo, anti-pablogėjimo.

3、poveikis yra ilgalaikis, produkto ištirpsta greitai, ir jis turi akivaizdų poveikį techninės priežiūros ir remonto automobilių dažų paviršiaus.Jis yra netoksiškas ir neturi kvapo.Jo sudėtyje yra ekstraktas, jokio erzinančio kvapo ir jokios žalos žmogaus organizmui.

4、Valiklis: Ji yra lengva valyti užsispyręs dėmes, ryškesnis dažų, skaidrūs dažai su vienos molekulės pločio polimeras, ir išlaikyti ryškią ilgą laiką.

5、dažai yra patvaresni: padengta vašku, priima trijų-in-one nano polimerų technologija, kuri yra non-stick, blizganti, stabili ir patikima, sandarinimo dangos sluoksnis.

【Aprašymas】

Pavadinimas: kietas vaškas

Spalva:kaip parodyta paveikslėlyje

Svoris: 300g

Įpakavimas: geležies konservai

【Funkcijų】: profesinės infiltracija formulė, efektyviai pašalinti dažų dėmes ir lengvas oksidas, kurio pagrindinis, saugiai nukenksminti, ne skauda dažų norėdami atkurti originalią dažų blizgesį, siekiant užtikrinti nuolatinę apsaugą.

【Instrukcijos】:

1. Švarus kūnas, kampuose įsiūtos su nusausinti vandenį;

2. Taikyti vaškas tolygiai paviršiaus dažai; palaukite 10 minučių;

3. Tada nuvalykite vašką atsargiai su sausu rankšluosčiu;

4. Naudoti mažas šepetėlis valyti likęs vaškas viduje kampai kampai; reikia įrankių ir produktų: Šis produktas, oro s, mažas sponge ﹑ šlapiuose rankšluosčiu ﹑ sausą rankšluostį ﹑ mažas šepetėlis; statybos laikotarpis trunka apie 40 minučių.

【Atsargumo priemonių】:

1, neturėtų būti stipri saulė ar aukštos temperatūros ir dulkių plaukioja operacijas.Kūnas yra taip pat karščiavimas, kai neveikia.

2, sausas vaško sluoksniu, nuvalykite švarus laiku

3, o ne dervos, bamperis, gumos ir stiklo gaminiai.

4, atokiau nuo vaikų, vengti liesti.Laikyti vėsioje, sausoje ir vėdinamoje vietoje.

【Sąrašą】:

Automobilių Remontas Vaškas x1

Sponge x1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Efektyvus Rūdžių Nuėmimas - Automobilių lenkijos Vaškas gali pašalinti dulkinimo, oksidacijos, rūdžių ir smulkių dalelių, ant metalinių paviršių, atkurti blizgesį prie "chrome", magnio, aliuminio, nerūdijančio plieno ir kitų daiktų, ir užkirsti kelią rūdžių.

2.Swift Reakcija -Automobilių Poliravimo Vaškas gali akimirksniu pašalinti rūdis, turi blizginimo poveikis, ir palieka apsauginį sluoksnį ant metalo paviršiaus, kad apsisaugoti nuo tolesnės oksidacijos.Jis taip pat pradeda tirpinti oksidacijos, kurie išskiria šias dėmes iškart, kai ji yra taikoma.

3.Ekologiškas ir Saugus Automobilių Vaškas lenkijos ir saugią aplinką, ypač tinka pratęsti tarnavimo metalo gaminiai.Ji skirta tvarų naudojimą, sumažinti trintį ir šilumos įprasto naudojimo metu be žalos ar dėmių.

4.Paprasta Naudoti: Pašalinkite dulkes nuo paviršių punktas turi būti elgiamasi, tada teptuku Automobilio lenkijos Scratch Remover ant rūdžių vietoje, kad turi būti išvalyti ir nuvalykite paviršių, kol rūdis išnyksta.Jei poveikis nėra visiškai iš pirmo karto, bandyti vėl.

5.Plačiai naudotų Automobilių Scratch Remover Vaškas turi keletą naudoja ir tinka dauguma metalinių daiktų, įskaitant automobilių ratų, countertops, indaplovės, orkaitės grotelės, nerūdijančio plieno indai, vonios bei virtuvės reikmenų, apšvietimas, ir daugiau.Pastaba: Aukšto blizgesio apdaila, nepatariama elementus.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama