Prieinama: Sandėlyje

Nulio Ir Sukama Valiklis Auto Automobilis Scratch Remover 1 Paketas Su Kempine Šviesos Įbrėžimų Valiklis, Dažų Remontas Lengvai Pašalina

(0 Klientų Atsiliepimai)

€3.22 - €6.43

Prekės kodas: s50287

Specifikacijos

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Tomas: 15G

Aprašymas:

Automobilio scratch remover neturi jokios įtakos dažų apie savo automobilį.Jums nereikia nerimauti dėl savo automobilių dažai, naudojant šį produktą.Puikus veikimas, suteikiant jums aplinkai draugišką gyvenimo būdą.

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilių Nulio Abrazyviniai

Spalva: Balta

Neto: 15g

Ingredientai: šlifavimo medžiagos, glaistas paviršinio aktyvumo medžiagos

Savybės: Efektyvus dažų šildomi dėmių, įbrėžimų nėra giliai ir gruntas

Pakavimo Sąrašas:

Automobilio Įbrėžimams Abrazyvas * 1

Sponge * 1

Pastaba:

Prašome leisti nedideli nuokrypiai dydis dėl vadovo matavimo ir apšvietimo fotografija gali sukelti skirtingas spalvų, nei realiame gyvenime.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Automobilio Įbrėžimams Šalinimas: Jums nereikia nerimauti apie jūsų automobilio dažų, o naudojant šį Automobilį scratch remover.Jis neturi įtakos dažų apie savo automobilį.Jūs galite naudoti ją su savimi.

2.Greitas Rezultatas Remonto Komplektas: Jūs galite tikėtis gauti visų tikslas scratch repair kit.Automobilių scratch repair yra sukurta palikti automobilį su savo pradinę spalvą ir blizgesį.

3.Patogu Naudoti: ir šviesa, ir gilių įbrėžimų gali būti pašalintas šio Automobilio Įbrėžimams Pašalinti.Taikyti atitinkamą sumą į automobilį ir naudokite kempine patrinti keletą kartų, kol įbrėžimai pašalinami.

4.Tinka Bet kokios Spalvos Dažų: automobilio įbrėžimams remonto pasta tinka bet kokios spalvos automobilių dažai.Ji gali būti naudojama ant bet kokios transporto priemonės.Prašome įsitikinti, ar nėra dažų apsaugos plėvelė ir padengti kristalo išorėje.

5.Platus Naudojimas: Profesionalus auto scratch remover gali būti naudojami remonto nagų įbrėžimų, nubrozdinimų, šviesos įbrėžimų, švelnios dažų įbrėžimai, poliruoto dažų swirls ir kitų nedidelių įbrėžimų ant durų rankenos.Taip pat švaraus asfalto, vabzdžių skerdenos dėmes, užsispyręs, priedus ir pan.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas

Suteikite savo reitingų

Nemokamas pristatymas
Visus užsakymus bet kurioje šalyje
Greitai mokėjimo
100% Saugus mokėjimas
Dovanų kuponai
Gauti jūsų nuolaida lengva
24/7 Parama
Greita Parama